Page 1 of 4

RESERVES ONLINE DE L'HORT CABRILS

DATA RESERVA(*)
Invalid Input

RESTAURANT(*)
Invalid Input

ATENCIÓ: El Restaurant Tempo tanca les nits de diumenge a dimecres i dimarts tot el dia per descans del personal.

HORA RESERVA(*)
Invalid Input

NUMERO DE PERSONES(*)
Invalid Input

 
PROMOCIONS (només a la nostra web)
Invalid Input

Consumición mínima por comensal: PLATO PRINCIPAL + ENTRANTE ó POSTRE. Descuentos no aplicables a los menús. (Menú diari, pica-pica, cap de setmana ni d'altres)

Totes les ofertes de descomptes estàn subjectes a demanar un PLAT PRINCIPAL + PRIMER O POSTRE per comensal. No aplicables als menús. La reserva s'ha de fer abans de començar el servei.

 
NOM I COGNOM(*)
Invalid Input

EMAIL(*)
Invalid Input

TELÈFON MÒBIL(*)
Invalid Input

 
*Nota Legal En virtut d’allò establert a la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre de Protecció de Dades de caràcter personal, i la LSSIGE 34/2002, de l’11 de juliol, de la Societat de la informació i de comerç electrònic, l’informem que les seves dades formen part d’un fitxer automatitzat de HORT GESTIÓ S.L.U, notificat a l’Agència Espanyola de Protecció de Dades. La informació registrada s’utilitzarà per informar-li per mitjans electrònics o postals de les novetats comercials i/o noves promocions de la companyia. Així l’informem que vostè pot exercir els drets d’accés, rectificació, cancel.lació i oposició a c/Rafael Martínez Valls, 8-10, 08348 de Cabrils

CONFIRMAR RESERVA ONLINE

Click here - http://fbetting.co.uk claim betfair bonus

 

Telèfons i Atenció

93 750 86 71 | 93 753 33 50 |

Whatsapp: 664 668 244

info@hort.cat

Direcció

Passeitg de Cabrils, 6

08348 | CABRILS

On estem