Casaments

El multiespai on floreixen les emocions.

Logo hort

CERIMÒNIES CIVILS

En un casament civil tot comença amb la cerimònia. El nostre espai té jardins privats per a la realització de cerimònies civils que decorem tot ajustant-nos als gustos dels nostres nuvis.

El nostre servei de cerimònies inclou la decoració floral, l’àudio, el mestre de cerimònies, junt amb el servei de protocol i organització del casament, que us donarà seguretat i tranquil·litat. Aquest dia és important que no patiu per res.

espais_petit

ESPAIS

Posem a la vostra disposició tot l’Hort Cabrils per a que pugueu dissenyar el vostre casament completament al vostre gust. Tenim jardins privats per a fer aperitius o àpats a la fresca i també sales privades per a grups de 15 a 70 comensals.

I per acabar per a que pogueu viure el vostre enllaç amb la millor de les festes… disposem de l’espai Down Tempo, un espai on podreu gaudir de la música i ballar tant com desitgeu. A l’Hort Cabrils ens adaptem i donem solució a les vostres idees.

gastronomia2

GASTRONOMIA

El nostre equip de restauració us ha preparat un ventall de propostes per tal de satisfer els paladars més exigents, tot amb producte fresc i de màxima qualitat, cuinat amb amor i dedicació.

Voleu fer un banquet tradicional amb aperitiu i un àpat posterior assegut? O preferiu un pica pica informal de peu dret on passar una bona estona amb els vostres convidats? Tot això i més ho trobareu a l’Hort Cabrils.

diuendenosaltres

DIUEN DE NOSALTRES

Creiem que no hi ha res millor que altres nuvis com vosaltres us parlin de la seva experiència.

Contacta´ns

Vine, escriu-nos, truca´ns…


He llegit i accepto la política de privacitat

Contacte

93 750 86 71 | 93 753 33 50

esdeveniments@hort.cat | WhatsApp: 664 668 244

Passeig de Cabrils, 6

08348 | Cabrils