Celebracions

Ens encarreguem de tot fins a l’últim detall

bateigsicomunions_change

BATEIGS I COMUNIONS

El nostre espai disposa de múltiples opcions per a celebrar aquest dia tan especial pels vostres nens amb la família i amics. Jardins per aperitius o pica-piques informals, sales privades per a àpats de 15 a 70 convidats, sala de festes on poder organitzar un ball o una sessió de karaoke.

A més a més, podreu donar a la festa el toc personal que esteu buscant ja que tenim un munt de complements com taules dolces o serveis florals… Una festa on grans i petits podran gaudir i de la que en guardaran un gran record… i en els menús de comunió els monitors estan inclosos!

celebracion aniversaris
banquets informals

TROBADES D’AMICS

Busqueu un espai per a reunir-vos amb els amics de tota la vida, esteu preparant el sopar del gimnàs, s’acosta el fi de curs de l’escola i no sabeu on ho podeu celebrar? Doncs veniu a l’Hort Cabrils, disposem de menús per a totes les butxaques i sales privades per a celebrar-ho

Des de còctels informals al nostre espai Down tempo on la música us acompanyi i gaudiu d’una bona festa, a celebracions informals de peu dret on tothom pot parlar amb tothom, o perquè no? Una gran taula per a gaudir amb un bon dinar o sopar. Demaneu-nos informació, el restaurant ja no serà mai un obstacle.

aniversaris

ANIVERSARIS

Fer anys sempre és un motiu prou important per a celebrar-ho amb una festa: els 18, els 50, la jubilació, són moments únics per a gaudir-los amb la família i amics. Ho podeu celebrar com vulgueu, amb festes més informals o propostes més elaborades. Disposem de menús adaptats a intoleràncies i al·lèrgies alimentàries. 

A l’Hort Cabrils trobareu el còmplice ideal per a donar una sorpresa a aquesta persona especial per a vosaltres. També us oferim poder acabar l’aniversari amb una festa privada per a ballar fins que s’acabin les forces. Tot és possible a l’Hort Cabrils per gaudir d’un dia especial.

Contacta´ns

Vine, escriu-nos, truca´ns…


He llegit i accepto la política de privacitat

Contacte

93 750 86 71 | 93 753 33 50

esdeveniments@hort.cat | WhatsApp: 664 668 244

Passeig de Cabrils, 6

08348 | Cabrils