Empreses

El teu centre per a reunions i convencions al Maresme.

salesdereunions

SALES DE REUNIONS GRATUÏTES

Sales de reunions gratuïtes al contractar els nostres serveis de restauració. Les nostres sales tenen diferents capacitats des de 10 fins a 70 persones. 

Podreu realitzar jornades de treball, presentacions de productes, conferències o jornades educatives i motivacionals amb tot el necessari perquè siguin un èxit.

indice-cuadro
imperial

IMPERIAL

cocktail

COCTEL

banquet

BANQUET

PÈRGOLA

40 Pax

50 Pax

70 Pax

HORT PETIT

30 Pax

30 Pax

TEMPO DE L’HORT

30 Pax

70 Pax

80 Pax

DOWN TEMPO

120 Pax

TARONGERS

120 Pax

125 Pax

gastronomia2

GASTRONOMIA

Coffee breaks, dinars de feina, àpats informals, aperitius, sopars de gala… l’oferta gastronòmica és àmplia i pensada per tal de poder cobrir les vostres necessitats.

Treballem amb productes de proximitat i d’alta qualitat, cuinats amb cura i dedicació per poder gaudir-ne en les vostres jornades d’empresa.

coffeebreaks

Coffee breaks

Són una fórmula ideal tant per començar la jornada com per a aturar-se un moment durant un llarg dia de reunions. Comprenen una àmplia varietat de formats, des d’un simple cafè fins a bufets de brioixeria, entrepans i dolços.

almuerzos

Dinars de Treball

Durant una convenció, els dinars han de ser propostes lleugeres i ràpides que ajudin a agafar forces per a continuar amb un dur dia de reunions o de formació: pica-piques de peu dret, bufets o menús asseguts.

cenasdegala

Sopars de Gala

Oferim els nostres espais per a la celebració de sopars especials. Disposem de sales privades a partir de 12 comensals, amplis jardins per a recepcions així com també d’un espai musical on acabar amb una bona festa i copes.

salesdereunions

ACTIVITATS TEAM BUILDING

Busqueu una jornada de treball amb un ambient més relaxat? A Hort hi trobareu sopars amb maridatge, tasts de vins a cegues, cursos de cuina, team building, coaching empresarial, room escape, i molt més!

El nostre departament d’empresa treballarà per guiar-te i ajudar-te a donar forma a les diferents propostes. La nostra finalitat és que assoleixis els objectius marcats tot gaudint d’una bona jornada.

teambuilding
pluma-petit

CONFIEN EN NOSALTRES

El nostre major valor és la satisfacció dels nostres clients. Aquestes són algunes de les empreses que confien en nosaltres.

Contacta´ns

Vine, escriu-nos, truca´ns…


He llegit i accepto la política de privacitat

Contacte

93 750 86 71 | 93 753 33 50

esdeveniments@hort.cat | WhatsApp: 664 668 244

Passeig de Cabrils, 6

08348 | Cabrils